Å LEVE ER SOM Å TEGNE UTEN VISKELÆR...

The best things in life

can not be seen with your eyes

It must be felt in your HEART

Helen Kelleronsdag 7. september 2011

Minialbum med overlays, kritt og en brunøyd skjønnhet

Cornelia 1 år - minialbum

Nok et lite bursdagsalbum:)
Lager sidene av ensfargede ark,
dekorerer med stempling, kritt og enkel pynt.Overlay forside med ramme, dekorert med hekleblomst og perlenåler.Enkel dekor med klistremerkebokstaver, sommerfugler og litt håndskrift som gjør det mer personlig:)

Limer først bildene rett på de ensfargede arkene. Deretter stempler jeg sidene med mønster, skrift etc og går over med kritt på en bomullspad, gnir på for å forsterke enkelte farger som går igjen i bildene. Bruker et hvitt kopiark og legger over bildene når jeg stempler, slik at jeg kommer til inntil kanter uten å stemple oppå bildene.Krittet lager fine sjatteringer og fargeoverganger. Utrolig gøy å jobbe med.

Laget hull gjennom sidene med hulltang og fester med ringer til slutt.Siste side er en overlay-ramme med mønster.
Bånd og blondepynt er festet til øverste ring i albumet.
Marianne 2011:)

2 kommentarer:

  1. Marianne, de albumene dine er bare skjønne! ♥ Det er så vakkert med teknikken med stempler og kritt. Må du forresten fiksere krittet så det ikke smitter over?

    Jeg håper vi ses i Ski i oktober igjen - nærmer seg treff nå! Det blir koselig og jeg håper vi får det like gøy som alltid!

    Stor klem ♥

    SvarSlett
  2. Wow for et nydelig album. Flott effekt med kritt. Det med fiksering tenkte jeg å spørre om også. En nydleig heklet blomst du har på forsiden. Og en kjempesøt lue På nyelige Cornelia. Er du som har laget det også? Ha en fin dag. Klem

    SvarSlett