Å LEVE ER SOM Å TEGNE UTEN VISKELÆR...

The best things in life

can not be seen with your eyes

It must be felt in your HEART

Helen Kellerfredag 8. april 2011

"Gyngende glede"... med søm og papirmoro


"Gyngende glede" - Silje og Solveig 
For første gang hadde jeg gleden av å bruke symaskinen på en LO - en etterlengtet syssel som jeg virkelig fikk sansen for! Det skjedde på Ski-treffet og kurs med Trine Hansen (http://trineslille.blogspot.com/.
Morsomme papirfigurer laget vi - drage, vindmølle m.m, og det ble en fargerik LO som jeg liker veldig godt... (Dere andre kortkunstnere syr jo de vakreste sømmer på kort og paneler - jeg er så imponert. Som dere ser var jeg litt uheldig med samarbeidet med symaskinen enkelte steder - men det er jo tross alt første gang:) Bokstavene "gyngende glede" er hvite foambokstaver som jeg har farget røde med hobbymaling på en svamp.


En morsom og dekorativ "vindmølle" på en stilk av sikk-sakk-søm. Trine hadde samlet så mange fine og kreative teknikker til kurset som vi kunne boltre oss med:)


Blomster og drage på en stilk av søm, kjempemorsomt å lage. Bruk av bretteteknikker, garn og lag-på-lag blomster kan brukes på så mye forskjellig. Enkelt, dekorativt og veldig mange variasjonsmuligheter.
Jeg fikk symaskin til jul - nå gjenstår det bare å ta den ut av esken, hehe, opp på bordet, lese bruksanvisningen og sette igang... Vi får se når det skjer! Uansett godt å vite at den står der nede i boden og bare venter...

Takk for et flott og inspirerende kurs, Trine! (og SÅ mange hyggelige kursdeltakere som jeg kosa meg sammen med...:) - Takk for sist, jenter!!!

Marianne 2011 

3 kommentarer:

 1. Åå, så nydelig LO Marianne!!
  Stilig med sømm og flott layout!!
  Moro på kurs når en lærer så mye fint:-)
  Ha en fin helg! KLem Laila.

  SvarSlett
 2. Virkelig kjempelekkert,Marianne!
  Og papirfigurene var jo bare knalltøffe, kjempefine effekter:)) også gjorde det seg veldig med sømmen:))
  Likte det veldig godt jeg da.. og vil bare si at jeg og symaskinen, vi samarbeider skikkerlig DÅRLIG...!! Og når sant skal sies så er jeg neimen ikke sikker på om jeg har fått det Sy-genet i det hele tatt... fnis:))

  Ønsker deg ei flott helg!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 3. Wow for en herlig Lo. Digger sømmen din og blomstene, vindmøllene og dragene. Likte den supergodt. Ha en fin søndag. Klem

  SvarSlett