Å LEVE ER SOM Å TEGNE UTEN VISKELÆR...

The best things in life

can not be seen with your eyes

It must be felt in your HEART

Helen Kellertirsdag 6. september 2011

Folde-album til en søt, liten venninne
Bursdagsalbum til Sofie 4 år:)
Albumet er laget med utgangspunkt i et foldealbum i ensfarget cardboard natur fra Panduro Hobby. Mønster og farger har jeg laget med forskjellige stempler i farger som matcher bildene. Skriftstempler, swirls, blader, etc. Bruker kritt for å skape dybde og mer farge på sidene etter behov. Heklet blomst med perlenåler til pynt på forsiden.
Enkel pynt med halvperler og klistremerker inni albumet. Siden det lukkes med foldesider, kan det ikke være så "høy" pynt i dette albumet.
Den ene siden av albumet ses her når man folder det ut...Liker så godt å jobbe med slike ensfargede sider. Et hav av muligheter til å bygge opp farger og mønster etter anledning og man er ikke avhengig av å finne papir som matcher bildene.


Her blir det egentlig ingen "bakside" når man dekorerer sidene både foran og bak.
Marianne 2011:)
2 kommentarer:

 1. Åh, så vakkert album fra deg igjen Marianne! Du er bare SÅ flink til å lage de lekreste bakgrunner med stemplene dine og kritt! Trenger ikke mønsterark da. Likte veldig godt detaljen med den heklede blomsten - passet perfekt til den søte jenta!
  Ønsker deg en fortsatt flott uke!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. For en søt mini album Marianne!
  De hjemme lagde arkene er kjempe tøffe,
  Jeg husker da vi traff hverandre for første gang på Ski treffet, da fikk jeg se noen album du jobbet med å lage, der hadde du også stemplet, tegnet og farvelagt bakgrunds arkene, da husker jeg at jeg tenkte 'fy søren for en kreativ dame vi har her!!'
  Jeg synes du kunne faktisk ha solgt dem....

  Ha en fin uke :)
  Klem Nina

  SvarSlett